Netsperience.nl
Uw dagelijkse portie links
krijn@netsperience.nl


Archives:
Juli 2004
Juni 2004
Mei 2004
April 2004
Maart 2004
Februari 2004
Januariy 2004
December 2003
November 2003
Oktober 2003
September 2003
Augustus 2003
Juli 2003
Juni 2003
Mei 2003
April 2003
Maart 2003
December 2002
November 2002
Oktober 2002
September 2002
Augustus 2002
Juli 2002
Juni 2002
Mei 2002
April 2002
Maart 2002
Februari 2002
Januariy 2002
December 2001

-- HOME --Inkomend:Laatste reacties:
been there done that: Bachelor (b)lijkt po..
Anoniem: Bachelor (b)lijkt po..
nanna: Bachelor (b)lijkt po..
Jose: Bachelor (b)lijkt po..
Anoniem: Bachelor (b)lijkt po..
Jose: Bachelor (b)lijkt po..
Anoniem: Bachelor (b)lijkt po..
Anoniem: Bachelor (b)lijkt po..
Anoniem: Bachelor (b)lijkt po..
Jose: Bachelor (b)lijkt po..Waar?:


xml feed (rss 1.0):
XML


Links:
krijnschuurman.com
voetlog
winxp.bink.nu
maart.tk
dingemans.org


powered by pivotw30.08.03


De rubberen ruggegraat van Adam Curry
Ik hoef niet eens een betoog te houden; hier slechts een chronologische opsomming van uitspraken van bovengenoemde:

23-juli: Wilma Nanninga, die ook in sterrenbeurs zal verschijnen als expert (...) verdient een schop onder haar hol van de telegraaf direktie.

Daar komt bij dat ze nu al aangeeft hoe slecht de beurs zal werken. En dat is wellicht het belangrijkste. Ik vrees dat het 'beurs gedeelte' van de 'show' geen echte beurs zal zijn.

Wilma Nanninga, die van de Privé paginavan de Telegraaf, wordt de woordvoerder van Sterrenbeurs.

Dit bericht verschijnt in de Telegraaf, waarin gesuggereerd wordt dat Curry - ondanks zijn negatieve houding - wel de presentator van Sterrenbeurs zou gaan worden. Reactie van AC zelf: Ik ben echt met stomheid geslagen. Is dit een soort verkapte aanbod? Wil iemand mij misschien eens eventjes bellen? Waanzin dit.

29 aug, een maand later dus, wordt in de Telegraaf gemeld dat Adam Curry en Rovert ten Brink Sterrenbeurs gaan presenteren.

Tja, en dat AC vervolgens meer dan een pagina nodig heeft om dit aan z'n fans uit te leggen (die natuurlijk al meer dan honderdvijftig keer gereageerd hebben) is dan logisch...

# | 12.05 | Krijn | één reactie

w27.08.03


Tongzoenen tegen AIDS
Het klinkt mij wat ranzig in de oren, maar het is wel een goed initiatief, want voor het Aids fonds: bekende Nederlanders laten zich voor geld tongen. (Er staat '(tong)zoenen', en als iemand 5.000 euri heeft betaald, zal dat wel tongen worden.) 't Is een idee van Rob Stenders, die het weer van Sharon Stone heeft. 't Komt er op neer dat iedereen kan bieden op bekende Nederlanders waar hij of zij graag een keer mee zou willen zoenen. Een aantal mensen is inmiddels benaderd en heeft toegezegd mee te zullen werken. Jammer dat het op de radio is, ipv van TV... Overigens is tot nu toe het hoogste 'both' voor Froukje. (Van wie is die super woordspeling? Juist.)

w20.08.03


Nieuw scrabblewoord: internetsperma
Altijd mooi, een nieuwe begrip. Na onder meer ego surfing, ego polling en googelen is er nu dan internetsperma. Het woord wordt gebezigd door de Telegraaf (natuurlijk), NU.nl (bijna hetzelfde) maar ook door Planet. Overigens betreft het bericht de geboorte van een kind dat verwerkt is met sperma dat via internet gekocht is.

(Noem je de baby nu ook een internetbaby en gedraagt die zich dan ook als op de afbeelding?)

# | 16.08 | Krijn | Reageer

w18.08.03


Snakken naar voetbal
Ik was blijkbaar niet de enige die uitkeek naar de competitiestart van Holland Casino Eridivisie. Gisteravond keken maarliefst 2,8 miljoen mensen naar Studio Sport, hetgeen erg veel is voor een 'reguliere uitzending'. Overigens heb ik het gras al geroken.

# | 11.34 | Krijn | Reageer

w12.08.03


"Uitslapen is voor mietjes"; Joling gestopt
Sinds Edwin Evers met vakantie is wordt radioprogramma Evers staat op grondig verneukt en word ik elke ochtend wreed gewekt door Rik van Velthuysen (Is die echt al 41? Ja.... echt waar...) en Gerard Joling... Door de enorme ergernis sta ik wel iets sneller op dan normaal. In de auto kan ik dan gelukkig naar Radio1. Maar wat blijkt? Joling, die een week lang met Van Velthuysen de slogan "uitslapen is voor mietjes" bezigde (stoer!), blijkt het niet meer aan te kunnen. Heerlijk!

# | 14.08 | Krijn | Reageer

w09.08.03


Flash mob wordt flitsmenigte
Op pagina 2 van de Volkskrant (papieren versie) staat een enorme foto en bijbehorend artikeltje Flash mob trakteert op momentje glamour. Er zijn natuurlijk azijnpissers die vinden dat flash mobben zinloos tijdverdrijf is. Maar dat is het ook! Neemt niet weg dat het een interessant fenomeen is. Een 'echte krant' noemt het dan ook een flitsmenigte. Overigens was dat gisteren in A'dam ook letterlijk zo. Afspraak was om mensen die de Albert Heijn verlieten als filmsterren op te vangen en te fotograferen, met flits. Het werd een succes. Zie hier foto's (er zouden er tallozen moeten zijn).Update: Mensen gaan mij mailen wanneer de volgende flash mob is. Ik ga er niet over ;-) Kijk eens hier.

# | 14.54 | Krijn | Reageer

w02.08.03


De leesmap bij je thuis, gratis
De Panorama en de Playboy worden wekelijks door iemand ingescand en online gezet (met name de gedeelten met vrouwelijk bloot). Ik vraag me af hoe lang dat door kan gaan... Een beetje behoorlijke internetverbinding is aanbevolen.

 

# | 13.40 | Krijn | Reageer

w01.08.03


Daar kon je op wachten: de pedoshooter
Gisteren was te lezen dat pedofielen hun naam en foto's op internet hadden gezet, om een discussie op gan te brengen. Diezelfde avond echter haalde Demon de site weer offline, omdat het 'niet geassocieerd wil worden met pedofilie'. Vanochtend bleek de pedofielen site toch weer online; op een nieuwe locatie.

Tja, als het zó veel in het nieuws is, en je foto staat erop, dan kan je dit verwachten: de pedoshooter.

(via)

# | 17.37 | Krijn | Reageer

w


Klassieker: van school gestuurd
Deze is wat ouder, maar blijft wel leuk. Een jongen wordt voor drie dagen van school gestuurd omdat hij...lees zelf maar. Wellicht dat een bordje op het schoolplein dit soort incidenten voorkomt?